Koolilõuna menüü

Infot toidu koostisosade ja allergeenide kohta küsige kokalt. Võimalik tooraine vahetus.

16.-20. detsember 2024. a.

 LÕUNASÖÖK
EKartuli-lillkapsasupp hakklihaga 250
Rukkileib/sepik 50
Karamellkissell 200
Moos 20     
Köögivili/puuvili
TKanaliha magushapus kastmes 130
Keedetud kartulid/ keedetud riis 175
Värskekapsasalat maitserohelisega/ ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib 40
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/ puuvili (PRIA)
KBorš värskekapsa-ja kanalihaga 250
Hapukoor 10
Rukkileib/sepik 50
Odrajahuvaht 130
Piim 2,5% 100     
Köögivili/puuvili (PRIA)  
NÜhepajatoit hakklihaga 250
Marineeritud kurk 40
Rukkileib 40
Piim 2,5% (PRIA) 150
Õunakissell 150
Vahukoor 20     
Köögivili/puuvili  
RSeapraad/ verivorst 100/50
Keedetud kartulid 175
Praekaste 50
Hautatud hapukapsas 100
Rukkileib 40
Morss 200
Mandariin 1 tk  

09. detsember- 13. detsember 2024. a.

 LÕUNASÖÖK
EStrooganov kaste sealihast 130
Keedetud makaronid/ keedetud kartulid 175
Porgandi-porrusalat majoneesiga/ ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib 40
Piim 2,5% 150     
Köögivili/ puuvili  
TKartuli-frikadellisupp 250
Rukkileib/sepik 50
Mahlakissell 150
Röstitud saiakuubikud kaneeliga 40     
Köögivili/puuvili  
KHakklihakaste kanalihast 130
Keedetud kartulid/ keedetud tatar 175
Punapeedi-õunasalat/ ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib 30
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/puuvili (PRIA)  
NHernesupp suitsulihaga 250
Rukkileib/ sepik 50
Kohupiimakreem kakaoga 150
Šokolaadilaastud 5     
Köögivili/puuvili (PRIA)  
RKanalihakaste paprikaga 250
Keedetud riis/ keedetud kartulid 175
Värskekapsa-redisesalat/ tomativiilud 40/10
Rukkileib/ sepik 50
Piim 2,5% (PRIA) 150
Meloniviilud 80  
Lõpuaktused 2025




2024/25 õppeaastat läbiv teema
"Tehnoloogia ja innovatsioon"

Otseviited

HITSA_logo_EST                

Aadress: Pikk 1, 46202 Väike-Maarja, Lääne-Virumaa | Tel: +372 327 0910 (peamaja) | E-post: info@vmg.v-maarja.ee