Infot toidu koostisosade ja allergeenide kohta küsige kokalt. Võimalik tooraine vahetus.
02. – 06. juuni 2025. a.
LÕUNASÖÖK | |
E | Kartuli-köögiviljasupp hakklihaga 250 Rukkileib/sepik 50 Piimakissell 200 Moos 20 Köögivili/puuvili |
T | Guljašš kaste kanalihast 130 Keedetud kartulid/ keedetud riis 175 Värskekapsa-värskekurgisalat /rediseviilud 40/10 Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150 Köögivili/ puuvili (PRIA) |
K | Kartuli-frikadellisupp roheliste hernestega 250 Rukkileib/sepik 50 Mannapuder 130 Rabarberikissell 100 Köögivili/puuvili (PRIA) |
26. – 30. mai 2025. a.
LÕUNASÖÖK | |
E | Kartuli-lõhefileesupp riisiga 250 Rukkileib/sepik 50 Vanillikohupiimakreem kakaoga 150 Šokolaadilaastud 5 Köögivili/puuvili |
T | Kanalihakaste paprikaga 130 Keedetud riis/ keedetud kartulid 175 Värskekapsa-porgandisalat/ aedoad 40/20 Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150 Köögivili/ puuvili (PRIA) |
K | Borš hapukapsa-ja sealihaga 250 Hapukoor 10 Rukkileib/sepik 50 Mannavaht 130 Piim 2,5% 100 Köögivili/puuvili (PRIA) |
N | Lihapallikaste 130 Keedetud kartulid/ keedetud makaronid 175 Porgandisalat ananassikompoti- ja mandlilaastudega/ lillkapsariis 40/20 Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150 Köögivili/puuvili |
R | Ühepajatoit hakklihaga 250 Marineeritud kurk/ roheline hernes 40/10 Rukkileib/ sepik 50 Piim 2,5% 150 Kamajook 150 |