Infot toidu koostisosade ja allergeenide kohta küsige kokalt. Võimalik tooraine vahetus.
24. – 28. märts 2025. a.
LÕUNASÖÖK | |
E | Hapukapsasupp sealihaga 250 Hapukoor 10 Rukkileib/sepik 50 Kohupiima-kamakreem 150 Maasika toormoos 20 Köögivili/puuvili |
T | Hakklihakaste kanalihast 130 Keedetud kartulid/ keedetud makaronid 175 Värskekapsa-tomati-kurgisalat/ ahjuköögiviljad 40/20 Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150 Köögivili/ puuvili (PRIA) |
K | Rassolnik supp sealihaga/ värske maitseroheline 250/2 Rukkileib/sepik 50 Piimakissell 200 Moos 20 Köögivili/puuvili (PRIA) |
N | Pikkpoiss 100 Keedetud riis/ keedetud kartulid 175 Valge põhikaste 100 Porgandi-redisesalat/ roheline hernes 40/10 Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150 Köögivili/puuvili |
R | Mulgipuder suitsupeekoniga 250 Punapeedi-marineeritud kurgi salat hapukoore-ja majoneesiga/ ahjuköögiviljad 40/20 Rukkileib/ sepik 50 Piim 2,5% 150 Mustikakeefir 150 |
17.- 21. märts 2025. a.
LÕUNASÖÖK | |
E | Kanalihakaste 130 Keedetud makaronid/ keedetud kartulid 175 Porgandisalat/ ahjuköögiviljad 40/20 Rukkileib 40 Piim 2,5% 150 Köögivili/ puuvili |
T | Kartuli-värskekapsasupp viineritega 250 Rukkileib/sepik 50 Maasika-rabarberisupp 150 Vahukoor 20 Köögivili/puuvili |
K | Liha-maksakaste 130 Keedetud kartulid/ keedetud tatar 175 Punapeedi-õunasalat/ paprikaviilud 40/10 Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150 Köögivili/puuvili (PRIA) |
N | Kartuli-frikadellisupp roheliste hernestega 250 Rukkileib/ sepik 50 Karamellkissell 200 Moos 20 Köögivili/puuvili (PRIA) |
R | Plov sealihaga 250 Värskekapsa-maisisalat hapukoore –ja majoneesiga/ oad 40/ 10 Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150 Kohuke 1 tk |