Koolilõuna menüü

Infot toidu koostisosade ja allergeenide kohta küsige kokalt. Võimalik tooraine vahetus.

13.- 17. jaanuar 2025. a.

 LÕUNASÖÖK
EHakklihakaste köögiviljadega 130
Keedetud makaronid/ keedetud kartulid 200
Värskekapsa-marineeritud kurgi salat/ paprikaviilud 40/10
Rukkileib 40 Piim 2,5% 150     
Köögivili/ puuvili  
TBorš värskekapsa- ja kanalihaga 250
Hapukoor 10
Rukkileib/sepik 50
Õunasupp 150
Röstitud kaerahelbed kaneeliga 10     
Köögivili/puuvili  
KPaneeritud kalafilee juustuga 100
Keedetud kartulid/ keedetud tatar 200
Valge põhikaste 100
Porgandi-porrusalat hapukoore-ja majoneesiga/ ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib 40
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/puuvili (PRIA)  
NRassolnik supp sealihaga/ värske maitseroheline 250/2
Rukkileib/ sepik 50
Riisipuder 130
Mahlakissell 100      
Köögivili/puuvili (PRIA)  
RVärskekapsahautis hakklihaga 250
Keedetud kartulid 175
Rukkileib/ sepik 50 Piim 2,5% (PRIA) 150
Kamajook 150  

20. – 24. jaanuar 2025. a.

 LÕUNASÖÖK
EHernesupp suitsulihaga 250
Rukkileib/sepik 50
Pannkook 100
Moos 20
Morss 150     
Köögivili/puuvili  
TKanalihakaste 130
Keedetud riis/ keedetud kartulid 175
Porgandi-redisesalat/ ahjuköögiviljad  40/20
Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/ puuvili (PRIA)
KSeljanka supp 250
Hapukoor 10
Rukkileib/sepik 50
Odrajahuvaht 130 Piim 2,5% 100     
Köögivili/puuvili (PRIA)  
NGuljašš kaste kanalihast 130
Kartulipüree/ keedetud makaronid 175
Punapeedisalat/ ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/puuvili  
RÜhepajatoit hakklihaga 250
Marineeritud kurk/ roheline hernes 40/10
Rukkileib/ sepik 50
Piim 2,5% 150
Kohuke 1 tk

Toidu koostisosade ja allergeenide infot küsida kokalt. Võimalik tooraine vahetus.

Lõpuaktused 2025




2024/25 õppeaastat läbiv teema
"Tehnoloogia ja innovatsioon"

Otseviited

HITSA_logo_EST                

Aadress: Pikk 1, 46202 Väike-Maarja, Lääne-Virumaa | Tel: +372 327 0910 (peamaja) | E-post: info@vmg.v-maarja.ee