Infot toidu koostisosade ja allergeenide kohta küsige kokalt. Võimalik tooraine vahetus.
07. – 11. aprill 2025. a.
LÕUNASÖÖK | |
E | Kartuli-lillkapsasupp kanahakklihaga 250 Rukkileib/sepik 50 Kohupiima-kakaokreem 150 Šokolaadilaastud 5 Köögivili/puuvili |
T | Lihapallikaste 130 Kartulipüree/ keedetud riis 175 Punapeedisalat/ ahjuköögiviljad 40/20 Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150 Köögivili/ puuvili (PRIA) |
K | Hernesupp suitsulihaga 250 Rukkileib/sepik 50 Mannapuder 130 Kissell 100 Köögivili/puuvili (PRIA) |
N | Asuu kaste sealihast 130 Keedetud kartulid/ keedetud tatar 175 Värskekapsa-redisesalat/ paprikaviilud 40/10 Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150 Köögivili/puuvili |
R | Makaronid hakklihaga 250 Ketšup 40 Porgandi-porrusalat hapukoore –ja majoneesiga 40 Rukkileib/ sepik 50 Piim 2,5% 150 Melon 80 |
31. märts—04. aprill 2025. a.
LÕUNASÖÖK | |
E | Hakkliha bolognese kaste 130 Riivitud juust 10 Keedetud makaronid/ keedetud kartulid 175 Värskekapsasalat maitserohelisega/ mais 40/10 Rukkileib 40 Piim 2,5% 150 Köögivili/ puuvili |
T | Kartuli-kanalihasupp riisiga 250 Rukkileib/sepik 50 Mannavaht 130 Piim 2,5% 100 Köögivili/puuvili |
K | Paneeritud kalafilee juustuga 100 Keedetud kartulid/ keedetud riis 175 Valge põhikaste 100 Hapukapsa-õunasalat/ riivitud porgand 30/20 Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150 Köögivili/puuvili (PRIA) |
N | Värskekapsaborš sealihaga 250 Hapukoor 10 Rukkileib/ sepik 50 Õunakissell 150 Röstitud kaerahelbed kaneeliga 10 Köögivili/puuvili (PRIA) |
R | Kanalihakaste paprikaga 130 Keedetud tatar 175 Marineeritud kurk 40 Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150 Kamajook 150 |