Infot toidu koostisosade ja allergeenide kohta küsige kokalt. Võimalik tooraine vahetus.
13.- 17. jaanuar 2025. a.
LÕUNASÖÖK | |
E | Hakklihakaste köögiviljadega 130 Keedetud makaronid/ keedetud kartulid 200 Värskekapsa-marineeritud kurgi salat/ paprikaviilud 40/10 Rukkileib 40 Piim 2,5% 150 Köögivili/ puuvili |
T | Borš värskekapsa- ja kanalihaga 250 Hapukoor 10 Rukkileib/sepik 50 Õunasupp 150 Röstitud kaerahelbed kaneeliga 10 Köögivili/puuvili |
K | Paneeritud kalafilee juustuga 100 Keedetud kartulid/ keedetud tatar 200 Valge põhikaste 100 Porgandi-porrusalat hapukoore-ja majoneesiga/ ahjuköögiviljad 40/20 Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150 Köögivili/puuvili (PRIA) |
N | Rassolnik supp sealihaga/ värske maitseroheline 250/2 Rukkileib/ sepik 50 Riisipuder 130 Mahlakissell 100 Köögivili/puuvili (PRIA) |
R | Värskekapsahautis hakklihaga 250 Keedetud kartulid 175 Rukkileib/ sepik 50 Piim 2,5% (PRIA) 150 Kamajook 150 |
20. – 24. jaanuar 2025. a.
LÕUNASÖÖK | |
E | Hernesupp suitsulihaga 250 Rukkileib/sepik 50 Pannkook 100 Moos 20 Morss 150 Köögivili/puuvili |
T | Kanalihakaste 130 Keedetud riis/ keedetud kartulid 175 Porgandi-redisesalat/ ahjuköögiviljad 40/20 Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150 Köögivili/ puuvili (PRIA) |
K | Seljanka supp 250 Hapukoor 10 Rukkileib/sepik 50 Odrajahuvaht 130 Piim 2,5% 100 Köögivili/puuvili (PRIA) |
N | Guljašš kaste kanalihast 130 Kartulipüree/ keedetud makaronid 175 Punapeedisalat/ ahjuköögiviljad 40/20 Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150 Köögivili/puuvili |
R | Ühepajatoit hakklihaga 250 Marineeritud kurk/ roheline hernes 40/10 Rukkileib/ sepik 50 Piim 2,5% 150 Kohuke 1 tk |
Toidu koostisosade ja allergeenide infot küsida kokalt. Võimalik tooraine vahetus.