Koolilõuna menüü

Infot toidu koostisosade ja allergeenide kohta küsige kokalt. Võimalik tooraine vahetus.

07. – 11. aprill 2025. a.

 LÕUNASÖÖK
EKartuli-lillkapsasupp kanahakklihaga 250
Rukkileib/sepik 50
Kohupiima-kakaokreem 150
Šokolaadilaastud 5     
Köögivili/puuvili  
TLihapallikaste 130
Kartulipüree/ keedetud riis 175
Punapeedisalat/ ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib 40
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/ puuvili (PRIA)  
KHernesupp suitsulihaga 250
Rukkileib/sepik 50
Mannapuder 130
Kissell 100     
Köögivili/puuvili (PRIA)  
NAsuu kaste sealihast 130
Keedetud kartulid/ keedetud tatar 175
Värskekapsa-redisesalat/ paprikaviilud 40/10
Rukkileib 40
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/puuvili  
RMakaronid hakklihaga 250
Ketšup 40
Porgandi-porrusalat hapukoore –ja majoneesiga 40
Rukkileib/ sepik 50
Piim 2,5% 150
Melon 80  

31. märts—04. aprill 2025. a.

 LÕUNASÖÖK
EHakkliha bolognese kaste 130
Riivitud juust 10
Keedetud makaronid/ keedetud kartulid 175
Värskekapsasalat maitserohelisega/ mais 40/10
Rukkileib 40
Piim 2,5% 150     
Köögivili/ puuvili  
TKartuli-kanalihasupp riisiga 250
Rukkileib/sepik 50
Mannavaht 130
Piim 2,5% 100     
Köögivili/puuvili
KPaneeritud kalafilee juustuga 100
Keedetud kartulid/ keedetud riis 175
Valge põhikaste 100
Hapukapsa-õunasalat/ riivitud porgand 30/20
Rukkileib 40
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/puuvili (PRIA)  
NVärskekapsaborš sealihaga 250
Hapukoor 10
Rukkileib/ sepik 50
Õunakissell 150
Röstitud kaerahelbed kaneeliga 10      
Köögivili/puuvili (PRIA)  
RKanalihakaste paprikaga 130
Keedetud tatar 175
Marineeritud kurk 40
Rukkileib 40
Piim 2,5% (PRIA) 150
Kamajook 150  

Lõpuaktused 2025




2024/25 õppeaastat läbiv teema
"Tehnoloogia ja innovatsioon"

Otseviited

HITSA_logo_EST                

Aadress: Pikk 1, 46202 Väike-Maarja, Lääne-Virumaa | Tel: +372 327 0910 (peamaja) | E-post: info@vmg.v-maarja.ee