Koolilõuna menüü

Infot toidu koostisosade ja allergeenide kohta küsige kokalt. Võimalik tooraine vahetus.

02. – 06. juuni 2025. a.

 LÕUNASÖÖK
EKartuli-köögiviljasupp hakklihaga 250
Rukkileib/sepik 50
Piimakissell 200
Moos 20     
Köögivili/puuvili  
TGuljašš kaste kanalihast 130
Keedetud kartulid/ keedetud riis 175
Värskekapsa-värskekurgisalat /rediseviilud 40/10
Rukkileib 40
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/ puuvili (PRIA)  
KKartuli-frikadellisupp roheliste hernestega 250
Rukkileib/sepik 50
Mannapuder 130
Rabarberikissell 100    
Köögivili/puuvili (PRIA)  

26. – 30. mai 2025. a.

 LÕUNASÖÖK
EKartuli-lõhefileesupp riisiga 250
Rukkileib/sepik 50
Vanillikohupiimakreem kakaoga 150
Šokolaadilaastud 5     
Köögivili/puuvili  
TKanalihakaste paprikaga 130
Keedetud riis/ keedetud kartulid 175
Värskekapsa-porgandisalat/ aedoad 40/20
Rukkileib 40
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/ puuvili (PRIA)  
KBorš hapukapsa-ja sealihaga 250
Hapukoor 10
Rukkileib/sepik 50
Mannavaht 130
Piim 2,5% 100     
Köögivili/puuvili (PRIA)  
NLihapallikaste 130
Keedetud kartulid/ keedetud makaronid 175
Porgandisalat ananassikompoti- ja mandlilaastudega/ lillkapsariis 40/20
Rukkileib 40
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/puuvili  
RÜhepajatoit hakklihaga 250
Marineeritud kurk/ roheline hernes 40/10
Rukkileib/ sepik 50
Piim 2,5% 150
Kamajook 150  

Lõpuaktused 2025




2024/25 õppeaastat läbiv teema
"Tehnoloogia ja innovatsioon"

Otseviited

HITSA_logo_EST                

Aadress: Pikk 1, 46202 Väike-Maarja, Lääne-Virumaa | Tel: +372 327 0910 (peamaja) | E-post: info@vmg.v-maarja.ee