Koolilõuna menüü

Infot toidu koostisosade ja allergeenide kohta küsige kokalt. Võimalik tooraine vahetus.

12. – 16. mai 2025. a.

 LÕUNASÖÖK
EKartuli-lillkapsasupp hakklihaga 250
Rukkileib/sepik 50
Maasika-kohupiimakreem  150
Marjad 20     
Köögivili/puuvili  
TKanaliha magushapus kastmes 130
Keedetud makaronid/ keedetud kartulid 175
Hiinakapsa-tomati -kurgisalat /punased oad 40/10
Rukkileib 40
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/ puuvili (PRIA)  
KKartuli-kanalihasupp riisi- ja maisiga/ värske maitseroheline 250/2
Rukkileib/sepik 50
Mahlakissell 150
Röstitud saiakuubikud kaneeliga 40     
Köögivili/puuvili (PRIA)  
NLiha-maksakaste 130
Kartulipüree / keedetud tatar 175
Punapeedi-õunasalat / ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib 40
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/puuvili  
RPlov sealihaga 250
Värskekapsa-redisesalat hapukoore-ja majoneesiga 40
Rukkileib/ sepik 50
Piim 2,5% 150
Puuviljaviilud 80  

05.- 09. mai 2025. a.

 LÕUNASÖÖK
EKanalihakaste paprikaga 130
Keedetud riis/ keedetud kartulid 175
Porgandi-redisesalat/ mais 40/10
Rukkileib 40
Piim 2,5% 150     
Köögivili/ puuvili  
TRassolnik supp sealihaga 250
Rukkileib/sepik 50
Piimakissell 200
Moos 20     
Köögivili/puuvili
KPaneeritud kalafilee juustus 100
Keedetud kartulid/ keedetud tatar 175
Valge põhikaste 100
Värskekapsa-värskekurgisalat/ ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib 40
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/puuvili (PRIA)  
NKartuli-värskekapsasupp viineritega 250
Rukkileib/ sepik 50
Odrajahuvaht 130
Piim 2,5% 100      
Köögivili/puuvili (PRIA)  
RMulgipuder suitsupeekoniga 250
Punapeedi-marineeritud kurgi salat hapukoore-ja majoneesiga/ ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib 40
Piim 2,5% (PRIA) 150
Koogilõik 80  

28. aprill- 2. mai 2025. a.

 LÕUNASÖÖK
EKartuli-frikadellisupp roheliste hernestega 250
Rukkileib/sepik 50
Vanillikohupiimakreem 150
Maasika toormoos 20     
Köögivili/puuvili  
TÜhepajatoit kanalihaga 250
Roheline hernes/ tomativiilud 20/20
Rukkileib 40
Piim 2,5% (PRIA) 150
Kamajook 150     
Köögivili/ puuvili (PRIA)  
KHapukapsaborš lihata/ värske maitseroheline 250/2
Hapukoor 10
Rukkileib/sepik 50
Mustikasupp 150
Vahukoor 20     
Köögivili/puuvili (PRIA)  
N  KEVADPÜHA
RHakklihakaste köögiviljadega 130
Keedetud makaronid/ keedetud kartulid 175
Marineeritud kurk/ ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib/ sepik 50
Piim 2,5% 150  

21. – 25. aprill 2025. a.

 LÕUNASÖÖK
EKartuli-hakklihasupp makaronidega 250
Rukkileib/sepik 50
Kakaokissell 200
Moos 20     
Köögivili/puuvili  
TGuljašš kaste kanalihast 130
Keedetud kartulid/ keedetud tatar 175
Porgandi-kaalikasalat/ ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib 40
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/ puuvili (PRIA)  
KSeljanka supp 250
Hapukoor 10
Rukkileib/sepik 50
Leivakreem 130
Piim 2,5% 100     
Köögivili/puuvili (PRIA)  
NPaneeritud kanafilee 2 tk
Keedetud riis/ keedetud kartulid 175
Külmkoorekaste 50
Värskekapsa-tomatisalat/ mais 40/10
Rukkileib 40
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/puuvili  
RVärskekapsahautis hakklihaga 250
Keedetud kartulid 175
Rukkileib/ sepik 50
Piim 2,5% 150
Metsmaasikakeefir 150  

Lõpuaktused 2025




2024/25 õppeaastat läbiv teema
"Tehnoloogia ja innovatsioon"

Otseviited

HITSA_logo_EST                

Aadress: Pikk 1, 46202 Väike-Maarja, Lääne-Virumaa | Tel: +372 327 0910 (peamaja) | E-post: info@vmg.v-maarja.ee