Koolilõuna menüü

Infot toidu koostisosade ja allergeenide kohta küsige kokalt. Võimalik tooraine vahetus.

24. – 28. märts 2025. a.

 LÕUNASÖÖK
EHapukapsasupp sealihaga 250
Hapukoor 10
Rukkileib/sepik 50
Kohupiima-kamakreem 150
Maasika toormoos 20     
Köögivili/puuvili  
THakklihakaste kanalihast 130
Keedetud kartulid/ keedetud makaronid 175
Värskekapsa-tomati-kurgisalat/ ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib 40
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/ puuvili (PRIA)  
KRassolnik supp sealihaga/ värske maitseroheline 250/2
Rukkileib/sepik 50
Piimakissell 200
Moos 20     
Köögivili/puuvili (PRIA)  
NPikkpoiss 100
Keedetud riis/ keedetud kartulid 175
Valge põhikaste 100
Porgandi-redisesalat/ roheline hernes 40/10
Rukkileib 40
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/puuvili  
RMulgipuder suitsupeekoniga 250
Punapeedi-marineeritud kurgi salat hapukoore-ja majoneesiga/ ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib/ sepik 50
Piim 2,5% 150
Mustikakeefir 150  

17.- 21. märts 2025. a.

 LÕUNASÖÖK
EKanalihakaste 130
Keedetud makaronid/ keedetud kartulid 175
Porgandisalat/ ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib 40
Piim 2,5% 150     
Köögivili/ puuvili  
TKartuli-värskekapsasupp viineritega 250
Rukkileib/sepik 50
Maasika-rabarberisupp 150
Vahukoor 20     
Köögivili/puuvili
KLiha-maksakaste 130
Keedetud kartulid/ keedetud tatar 175
Punapeedi-õunasalat/ paprikaviilud 40/10
Rukkileib 40
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/puuvili (PRIA)  
NKartuli-frikadellisupp roheliste hernestega 250
Rukkileib/ sepik 50
Karamellkissell 200
Moos 20      
Köögivili/puuvili (PRIA)  
RPlov sealihaga 250
Värskekapsa-maisisalat hapukoore –ja majoneesiga/ oad 40/ 10
Rukkileib 40
Piim 2,5% (PRIA) 150
Kohuke 1 tk  

Lõpuaktused 2025




2024/25 õppeaastat läbiv teema
"Tehnoloogia ja innovatsioon"

Otseviited

HITSA_logo_EST                

Aadress: Pikk 1, 46202 Väike-Maarja, Lääne-Virumaa | Tel: +372 327 0910 (peamaja) | E-post: info@vmg.v-maarja.ee