Infot toidu koostisosade ja allergeenide kohta küsige kokalt. Võimalik tooraine vahetus.
12. – 16. mai 2025. a.
LÕUNASÖÖK | |
E | Kartuli-lillkapsasupp hakklihaga 250 Rukkileib/sepik 50 Maasika-kohupiimakreem 150 Marjad 20 Köögivili/puuvili |
T | Kanaliha magushapus kastmes 130 Keedetud makaronid/ keedetud kartulid 175 Hiinakapsa-tomati -kurgisalat /punased oad 40/10 Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150 Köögivili/ puuvili (PRIA) |
K | Kartuli-kanalihasupp riisi- ja maisiga/ värske maitseroheline 250/2 Rukkileib/sepik 50 Mahlakissell 150 Röstitud saiakuubikud kaneeliga 40 Köögivili/puuvili (PRIA) |
N | Liha-maksakaste 130 Kartulipüree / keedetud tatar 175 Punapeedi-õunasalat / ahjuköögiviljad 40/20 Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150 Köögivili/puuvili |
R | Plov sealihaga 250 Värskekapsa-redisesalat hapukoore-ja majoneesiga 40 Rukkileib/ sepik 50 Piim 2,5% 150 Puuviljaviilud 80 |
05.- 09. mai 2025. a.
LÕUNASÖÖK | |
E | Kanalihakaste paprikaga 130 Keedetud riis/ keedetud kartulid 175 Porgandi-redisesalat/ mais 40/10 Rukkileib 40 Piim 2,5% 150 Köögivili/ puuvili |
T | Rassolnik supp sealihaga 250 Rukkileib/sepik 50 Piimakissell 200 Moos 20 Köögivili/puuvili |
K | Paneeritud kalafilee juustus 100 Keedetud kartulid/ keedetud tatar 175 Valge põhikaste 100 Värskekapsa-värskekurgisalat/ ahjuköögiviljad 40/20 Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150 Köögivili/puuvili (PRIA) |
N | Kartuli-värskekapsasupp viineritega 250 Rukkileib/ sepik 50 Odrajahuvaht 130 Piim 2,5% 100 Köögivili/puuvili (PRIA) |
R | Mulgipuder suitsupeekoniga 250 Punapeedi-marineeritud kurgi salat hapukoore-ja majoneesiga/ ahjuköögiviljad 40/20 Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150 Koogilõik 80 |
28. aprill- 2. mai 2025. a.
LÕUNASÖÖK | |
E | Kartuli-frikadellisupp roheliste hernestega 250 Rukkileib/sepik 50 Vanillikohupiimakreem 150 Maasika toormoos 20 Köögivili/puuvili |
T | Ühepajatoit kanalihaga 250 Roheline hernes/ tomativiilud 20/20 Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150 Kamajook 150 Köögivili/ puuvili (PRIA) |
K | Hapukapsaborš lihata/ värske maitseroheline 250/2 Hapukoor 10 Rukkileib/sepik 50 Mustikasupp 150 Vahukoor 20 Köögivili/puuvili (PRIA) |
N | KEVADPÜHA |
R | Hakklihakaste köögiviljadega 130 Keedetud makaronid/ keedetud kartulid 175 Marineeritud kurk/ ahjuköögiviljad 40/20 Rukkileib/ sepik 50 Piim 2,5% 150 |
21. – 25. aprill 2025. a.
LÕUNASÖÖK | |
E | Kartuli-hakklihasupp makaronidega 250 Rukkileib/sepik 50 Kakaokissell 200 Moos 20 Köögivili/puuvili |
T | Guljašš kaste kanalihast 130 Keedetud kartulid/ keedetud tatar 175 Porgandi-kaalikasalat/ ahjuköögiviljad 40/20 Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150 Köögivili/ puuvili (PRIA) |
K | Seljanka supp 250 Hapukoor 10 Rukkileib/sepik 50 Leivakreem 130 Piim 2,5% 100 Köögivili/puuvili (PRIA) |
N | Paneeritud kanafilee 2 tk Keedetud riis/ keedetud kartulid 175 Külmkoorekaste 50 Värskekapsa-tomatisalat/ mais 40/10 Rukkileib 40 Piim 2,5% (PRIA) 150 Köögivili/puuvili |
R | Värskekapsahautis hakklihaga 250 Keedetud kartulid 175 Rukkileib/ sepik 50 Piim 2,5% 150 Metsmaasikakeefir 150 |