Koolilõuna menüü

Infot toidu koostisosade ja allergeenide kohta küsige kokalt. Võimalik tooraine vahetus.

17.- 21. november 2025. a.

 LÕUNASÖÖK
EHakkliha-bolognese kaste 130
Riivitud juust 10
Keedetud makaronid 175
Värskekapsa-tomati-värskekurgisalat 40
Rukkileib/sepik 50
Piim 2,5% (PRIA) 150      
Köögivili/puuvili  
TKartuli-kanahakklihasupp maisiga/ värske maitseroheline 250/2
Rukkileib/ sepik 50
Vanillikohupiimakreem 150
Moos 20      
Köögivili/puuvili (PRIA)  
KPaneeritud kanafilee 2 tk
Kartuli-lillkapsapüree 200
Valge põhikaste 100
Värskekapsa-hiinakapsasalat maitserohelisega/ ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib/sepik 50
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/puuvili (PRIA)  
NHernesupp suitsulihaga 250
Rukkileib/sepik 50
Röstitud saiakuubikud kaneeliga 40
Mahlakissell 150     
Köögivili/puuvili  
RVärskekapsahautis hakklihaga 250
Keedetud kartulid 175
Rukkileib/sepik 50
Piim 2,5% 150
Puuviljaviilud 80  

10.- 14. november 2025. a.

 LÕUNASÖÖK
EKartuli-värskekapsasupp viineritega 250
Rukkileib/sepik 50
Maasika-kohupiimakreem 150
Marjad 20     
Köögivili/puuvili  
TLõhefilee koorekastmes 130
Keedetud kartulid 175
Porgandi-redisesalat/ paprikaviilud 40/15
Rukkileib/sepik 50
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/puuvili (PRIA)  
KKartuli-kanalihasupp makaronidega 250
Rukkileib/ sepik 50
Leivavaht 130
Piim 2,5% 100      
Köögivili/puuvili (PRIA)
NJärlepa kotlet 100
Keedetud tatar 175
Kreeka jogurti-külmkoorekaste 50
Värskekapsa- hiinakapsa-värskekurgisalat/ tomativiilud 40/20
Rukkileib/sepik 50
Piim 2,5% (PRIA)150      
Köögivili/puuvili  
RÜhepajatoit hakklihaga 250
Marineeritud kurk/ roheline hernes 40/10
Rukkileib/sepik 50
Piim 2,5% 150
Kamajook 150  

03.- 07. november 2025. a.

 LÕUNASÖÖK
EGuljašš kaste kanalihast 130
Keedetud riis 175
Värskekurgi-tomatisalat/ ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib/sepik 50
Piim 2,5% (PRIA) 150      
Köögivili/puuvili  
TKartuli-frikadellisupp roheliste hernestega 250
Rukkileib/sepik 50
Kakaokissell 150
Moos 20     
Köögivili/puuvili
KKanalihakotlet 100
Keedetud kartulid 175
Valge põhikaste 100
Porgandi-porrusalat hapukoore-ja majoneesiga/mais 40/10
Rukkileib/sepik 50
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/puuvili (PRIA)  
NBorš hapukapsa-ja sealihaga/ värske maitseroheline 250/2
Hapukoor 10% 10
Rukkileib/ sepik 50
Banaani-marjasmuuti 150      
Köögivili/puuvili (PRIA)  
RLiha-maksakaste 130
Keedetud makaronid 175
Punapeedi-marineeritud kurgi salat 40
Rukkileib/sepik 50
Piim 2,5% 150
Puuviljaviilud 50  
Lõpuaktused 2026




2025/26 õppeaastat läbiv teema
"Meedia ja teabekeskkond"

Otseviited

HITSA_logo_EST                

Aadress: Pikk 1, 46202 Väike-Maarja, Lääne-Virumaa | Tel: +372 327 0910 (peamaja) | E-post: info@vmg.v-maarja.ee