Infot toidu koostisosade ja allergeenide kohta küsige kokalt. Võimalik tooraine vahetus.
06.-10. mai 2024. a.
LÕUNASÖÖK | |
E | Strooganov kaste sealihast130 Keedetud makaronid 175 Punapeedisalat/ paprikaviilud 40/15 Rukkileib 30 Piim (PRIA) 2,5% 200 Köögivili/puuvili |
T | Hernesupp suitsulihaga 250 Rukkileib/sepik 30/20 Õunakissell 150 Vahukoor 20 Köögivili/puuvili (PRIA) |
K | Lõhefilee koorekastmes 130 Ahjukartulid 175 Värskekapsa-porgandisalat/ mais 40/10 Rukkileib 30 Piim (PRIA) 2,5% 200 Köögivili/puuvili (PRIA) |
N | Kartuli-kanalihasupp köögiviljadega 250 Rukkileib/ sepik 30/20 Vanillikohupiimakreem kakaoga 150 Šokolaadilaastud 5 Köögivili/puuvili |
R | Ühepajatoit hakklihaga 250 Marineeritud kurk 40 Rukkileib 30 Piim (PRIA) 2,5% 200 Kook 80 Morss 150 Köögivili/puuvili |
29. aprill -03. mai 2024. a.
LÕUNASÖÖK | |
E | Hapukapsasupp sealihaga 250 Hapukoor 10 Rukkileib/ sepik 30/20 Riisipuder 130 Kissell 100 Köögivili/puuvili (PRIA) |
T | Hakklihakaste kanalihast 130 Keedetud kartulid 175 Porgandi-redisesalat/ ahjuköögiviljad 40/20 Rukkileib 30 Piim 2,5% (PRIA) 200 Köögivili/ puuvili (PRIA) |
K | KEVADPÜHA |
N | Kartuli-kanalihasupp makaronidega 250 Rukkileib/sepik 30/20 Karamellkissell 200 Moos 20 Köögivili/puuvili |
R | Plov sealihaga 250 Värskekapsa-porrusalat hapukoore-ja majoneesiga 40 Rukkileib 30 Piim 2,5% 200 Meloniviilud 80 Köögivili/puuvili |