Koolilõuna menüü

Infot toidu koostisosade ja allergeenide kohta küsige kokalt. Võimalik tooraine vahetus.

13.-17. oktoober 2025. a.

 LÕUNASÖÖK
EVärskekapsasupp kanalihaga 250
Rukkileib/sepik 50
Karamell-kohupiimakreem 150
Marjad 20     
Köögivili/puuvili
TLihapallikaste 130
Keedetud kartulid 175
Punapeedi-marineeritud kurgi salat/ ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib/sepik  50
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/puuvili
KSeljanka supp/ värske maitseroheline 250/2
Hapukoor 10%
Rukkileib/ sepik 50
Mannavaht 130
Piim 2,5% 100      
Köögivili/puuvili (PRIA)
NAsuu kaste 130
Ahjukartulid 175
Värskekapsa-nuikapsasalat/ roheline hernes 40/20
Rukkileib/sepik 50
Piim 2,5% (PRIA) 150      
Köögivili/puuvili (PRIA)
RTatrapuder köögiviljadega 200
Kreeka jogurti-külmkoorekaste 50
Värske kurgi-redisesalat 40
Rukkileib/sepik 50
Piim 2,5% 150
Kohuke 1 tk

06.- 10. oktoober 2025. a.

 LÕUNASÖÖK
EHakklihakaste kanalihast 130
Keedetud makaronid 175
Värskekurgi-tomatisalat/ ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib/sepik 50
Piim 2,5% 150      
Köögivili/puuvili  
THernesupp suitsulihaga 250
Rukkileib/sepik 50
Karamellkissell 150
Moos 20     
Köögivili/puuvili
KPikkpoiss porgandiga 100
Kartuli-lillkapsapüree 200
Valge põhikaste 100
Hapukapsa-õunasalat/ paprikaviilud 40/15
Rukkileib/sepik 50
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/puuvili (PRIA)  
NLõhefilee koorekastmes 130
Keedetud riis 175
Porgandi-porrusalat hapukoore-ja majoneesiga/ värske kurk 40/15
Rukkileib/ sepik 50
Piim 2,5% (PRIA) 150      
Köögivili/puuvili (PRIA)  
RKartuli-köögiviljasupp/ värske maitseroheline 250/2
Rukkileib/sepik 50
Õunasupp 150
Vahukoor 20  

29.09.-03.10. 2025. a.

 LÕUNASÖÖK
EKartuli-hakklihasupp makaronidega 250
Rukkileib/sepik 50
Kohupiima-kamavaht 150
Marjad 20     
Köögivili/puuvili  
TStrooganov kaste sealihast 130
Keedetud kartulid 175
Porgandi-kapsasalat/ aeduba 40/20
Rukkileib/sepik  50
Piim 2,5% (PRIA) 150     
Köögivili/puuvili 
KHapukapsaborš lihata/ värske maitseroheline 250/2
Hapukoor 20% 10
Rukkileib/ sepik 50
Mannapuder 130
Mahlakissell 100      
Köögivili/puuvili (PRIA)  
NKanaliha magushapus kastmes 130
Keedetud makaronid 175
Värskekapsa-maisisalat/ ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib/sepik 50
Piim 2,5% (PRIA) 150      
Köögivili/puuvili (PRIA)  
RMulgipuder suitsupeekoniga 250
Punapeedisalat majoneesiga/ marineeritud kurk 40/20
Rukkileib/sepik 50
Piim 2,5% 150
Mustikakeefir 150  
Lõpuaktused 2026




2025/26 õppeaastat läbiv teema
"Meedia ja teabekeskkond"

Otseviited

HITSA_logo_EST                

Aadress: Pikk 1, 46202 Väike-Maarja, Lääne-Virumaa | Tel: +372 327 0910 (peamaja) | E-post: info@vmg.v-maarja.ee