Koolilõuna menüü

Infot toidu koostisosade ja allergeenide kohta küsige kokalt. Võimalik tooraine vahetus.

06.-10. mai 2024. a.

 LÕUNASÖÖK
EStrooganov kaste sealihast130
Keedetud makaronid 175
Punapeedisalat/ paprikaviilud 40/15
Rukkileib 30
Piim (PRIA) 2,5% 200       
Köögivili/puuvili  
THernesupp suitsulihaga 250
Rukkileib/sepik  30/20
Õunakissell 150
Vahukoor 20       
Köögivili/puuvili (PRIA)  
KLõhefilee koorekastmes 130
Ahjukartulid 175
Värskekapsa-porgandisalat/ mais 40/10
Rukkileib 30
Piim (PRIA) 2,5% 200      
Köögivili/puuvili (PRIA)  
NKartuli-kanalihasupp köögiviljadega 250
Rukkileib/ sepik 30/20
Vanillikohupiimakreem kakaoga 150
Šokolaadilaastud 5      
Köögivili/puuvili  
RÜhepajatoit hakklihaga 250
Marineeritud kurk 40
Rukkileib 30
Piim (PRIA) 2,5% 200
Kook 80
Morss 150       
Köögivili/puuvili  

29. aprill -03. mai 2024. a.

 LÕUNASÖÖK
EHapukapsasupp  sealihaga 250
Hapukoor 10
Rukkileib/ sepik 30/20
Riisipuder 130
Kissell 100      
Köögivili/puuvili (PRIA)  
THakklihakaste kanalihast 130
Keedetud kartulid 175
Porgandi-redisesalat/ ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib 30
Piim 2,5% (PRIA) 200     
Köögivili/ puuvili (PRIA)  
K  KEVADPÜHA
NKartuli-kanalihasupp makaronidega 250
Rukkileib/sepik 30/20
Karamellkissell 200
Moos 20     
Köögivili/puuvili  
RPlov sealihaga 250
Värskekapsa-porrusalat hapukoore-ja majoneesiga 40
Rukkileib 30
Piim 2,5%  200
Meloniviilud 80     
Köögivili/puuvili  
Lõpuaktused 2024




2023/24 õppeaastat läbiv teema
"Keskkond ja jätkusuutlik areng"

Otseviited

HITSA_logo_EST                

Aadress: Pikk 1, 46202 Väike-Maarja, Lääne-Virumaa | Tel: +372 327 0910 (peamaja) | E-post: info@vmg.v-maarja.ee