Infot toidu koostisosade ja allergeenide kohta küsige kokalt.
01.-05. märts 2021. a.
HOMMIKUSÖÖK | LÕUNASÖÖK | |
E | Rukkihelbepuder 150 Keedis 20 Piim 200 | Hakkliha bolognese kaste 130 Keedetud makaronid 175 Värskekapsa-marineeritud kurgi-porgandisalat 40 Rukkileib 30 Piim (PRIA) 200 Maitsevesi |
T | 3-viljahelbepuder seemnete ja kliidega 150 Keedis (SV) 20 Piim 200 Vitamiinipaus: Köögivili/ puuvili (PRIA) | Kartuli-kanalihasupp riisiga 250 Rukkileib/seemneleib 40 Kaerasepik Kohupiimakreem 150 Toormoos 20 Maitsevesi |
K | Kaerahelbepuder 150 Toormoos (erinevate marjade segust) 20 Piim 200 Vitamiinipaus: Köögivili/ puuvili | Ahjukana 130 Keedetud kartulid 175 Valge põhikaste 100 Porgandisalat 40 Rukkileib 30 Piim (PRIA) 200 Maitsevesi |
N | Riisihelbepuder 150 Keedis 20 Piim 200 Vitamiinipaus: Köögivili/ puuvili (PRIA) | Borš hapukapsa ja sealihaga 250 Hapukoor 10 Rukkileib 40 Kaerasepik Leivakreem 130 Piim 100 Maitsevesi |
R | Hirsipuder 150 Maasika-banaani toormoos 20 Piim 200 | Värskekapsahautis hakklihaga 250 Keedetud kartulid 175 Rukkileib 30 Piim (PRIA) 200 Maitsevesi |