Infot toidu koostisosade ja allergeenide kohta küsige kokalt. Võimalik tooraine vahetus.
LV-lihavaba toidupäev
27.-31. märts 2023. a.
LÕUNASÖÖK | |
E LV | Hapukapsaborš lihata 250 Hapukoor 10 Rukkileib 40 Sepik Vanillikohupiimakreem 150 Toormoos20 Maitsevesi |
T | Liha-maksakaste 130 Keedetud kartulid 175 Punapeedi-õunasalat 40 Rukkileib 30 Piim (PRIA) 2,5% 200 Maitsevesi Köögivili/puuvili (PRIA) |
K | Kartuli-kanalihasupp makaronidega 250 Rukkileib 40 Sepik Kakaokissell 200 Keedis 20 Maitsevesi Köögivili/puuvili (PRIA) |
N | Ahjukana 100 Keedetud kartulid 175 Valge põhikaste 100 Porgandisalat 40 Rukkileib 30 Piim (PRIA) 2,5% 200 Maitsevesi Köögivili/puuvili |
R | Hakklihakaste köögiviljadega 130 Keedetud tatar 175 Marineeritud kurk 40 Rukkileib 30 Piim (PRIA) 2,5% 200 Maitsevesi Köögivili/puuvili |
03.-06. aprill 2023. a.
LÕUNASÖÖK | |
E | Kartuli-hakklihasupp makaronidega 250 Rukkileib 40 Sepik Kohupiima-kamavaht 150 Marjad 20 Maitsevesi |
T | Paneeritud kalafilee juustuga 100 Kartulipüree 175 Valge põhikaste 100 Värskekapsa-värskekurgisalat 40 Rukkileib 30 Piim (PRIA) 2,5% 200 Maitsevesi Köögivili/puuvili (PRIA) |
K | Värskekapsasupp sealihaga 250 Rukkileib 40 Sepik Kissell 150 Kaerakrõbedik 40 Maitsevesi Köögivili/puuvili (PRIA) |
N | Kanakaste paprikaga 130 Keedetud kartulid 175 Porgandi-redisesalat 40 Rukkileib 30 Piim (PRIA) 2,5% 200 Maitsevesi Köögivili/puuvili |
R |