Infot toidu koostisosade ja allergeenide kohta küsige kokalt. Võimalik tooraine vahetus.
29. aprill -03. mai 2024. a.
LÕUNASÖÖK | |
E | Hapukapsasupp sealihaga 250 Hapukoor 10 Rukkileib/ sepik 30/20 Riisipuder 130 Kissell 100 Köögivili/puuvili (PRIA) |
T | Hakklihakaste kanalihast 130 Keedetud kartulid 175 Porgandi-redisesalat/ ahjuköögiviljad 40/20 Rukkileib 30 Piim 2,5% (PRIA) 200 Köögivili/ puuvili (PRIA) |
K | KEVADPÜHA |
N | Kartuli-kanalihasupp makaronidega 250 Rukkileib/sepik 30/20 Karamellkissell 200 Moos 20 Köögivili/puuvili |
R | Plov sealihaga 250 Värskekapsa-porrusalat hapukoore-ja majoneesiga 40 Rukkileib 30 Piim 2,5% 200 Meloniviilud 80 Köögivili/puuvili |
15.-19. aprill 2024. a.
LÕUNASÖÖK | |
E | Kartuli-frikadellisupp 250 Rukkileib/ sepik 30/20 Kohupiima-kamavaht 150 Moos 20 Köögivili/puuvili |
T | Kanalihakaste paprikaga 130 Keedetud riis 175 Värskekapsasalat maitserohelisega/ roheline hernes 40/10 Rukkileib 30 Piim 2,5% (PRIA) 200 Köögivili/ puuvili (PRIA) |
K | Seljanka supp 250 Hapukoor 10 Rukkileib/ sepik 30/20 Odrajahuvaht 130 Piim 2,5% 100 Köögivili/puuvili (PRIA) |
N | Paneeritud kalafilee juustuga 100 Kartulipüree 175 Valge põhikaste 100 Punapeedisalat/ ahjuköögiviljad 40/20 Rukkileib 30 Piim 2,5% (PRIA) 200 Köögivili/puuvili |
R | Tatrapuder sealiha- ja köögiviljadega 250 Valge põhikaste 50 Porgandi-porrusalat hapukoore-ja majoneesiga 40 Rukkileib 30 Piim 2,5% (PRIA) 200 Köögivili/puuvili |