Koolilõuna menüü

Infot toidu koostisosade ja allergeenide kohta küsige kokalt. Võimalik tooraine vahetus.

29. aprill -03. mai 2024. a.

 LÕUNASÖÖK
EHapukapsasupp  sealihaga 250
Hapukoor 10
Rukkileib/ sepik 30/20
Riisipuder 130
Kissell 100      
Köögivili/puuvili (PRIA)  
THakklihakaste kanalihast 130
Keedetud kartulid 175
Porgandi-redisesalat/ ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib 30
Piim 2,5% (PRIA) 200     
Köögivili/ puuvili (PRIA)  
K  KEVADPÜHA
NKartuli-kanalihasupp makaronidega 250
Rukkileib/sepik 30/20
Karamellkissell 200
Moos 20     
Köögivili/puuvili  
RPlov sealihaga 250
Värskekapsa-porrusalat hapukoore-ja majoneesiga 40
Rukkileib 30
Piim 2,5%  200
Meloniviilud 80     
Köögivili/puuvili  

15.-19. aprill 2024. a.

 LÕUNASÖÖK
EKartuli-frikadellisupp 250
Rukkileib/ sepik 30/20
Kohupiima-kamavaht 150
Moos 20      
Köögivili/puuvili  
TKanalihakaste paprikaga 130
Keedetud riis 175
Värskekapsasalat maitserohelisega/ roheline hernes 40/10
Rukkileib 30
Piim 2,5% (PRIA) 200     
Köögivili/ puuvili (PRIA)  
KSeljanka supp 250
Hapukoor 10
Rukkileib/ sepik 30/20
Odrajahuvaht 130
Piim 2,5% 100     
Köögivili/puuvili (PRIA)  
NPaneeritud kalafilee juustuga 100
Kartulipüree 175
Valge põhikaste 100
Punapeedisalat/ ahjuköögiviljad 40/20
Rukkileib 30
Piim 2,5% (PRIA) 200     
Köögivili/puuvili  
RTatrapuder sealiha- ja köögiviljadega 250
Valge põhikaste 50
Porgandi-porrusalat hapukoore-ja majoneesiga 40
Rukkileib 30
Piim 2,5%  (PRIA) 200     
Köögivili/puuvili  
Lõpuaktused 2024




2023/24 õppeaastat läbiv teema
"Keskkond ja jätkusuutlik areng"

Otseviited

HITSA_logo_EST                

Aadress: Pikk 1, 46202 Väike-Maarja, Lääne-Virumaa | Tel: +372 327 0910 (peamaja) | E-post: info@vmg.v-maarja.ee