Infot toidu koostisosade ja allergeenide kohta küsige kokalt. Võimalik tooraine vahetus.
18.-22. märts 2024. a.
LÕUNASÖÖK | |
E | Hernesupp suitsulihaga 250 Rukkileib/ sepik 30/20 Kohupiimakreem kakaoga 150 Šokolaadilaastud 5 Köögivili/puuvili |
T | Lihapallikaste 130 Keedetud makaronid 175 Punapeedi-marineeritud kurgi salat/ ahjuköögiviljad 40/20 Rukkileib 30 Piim 2,5% (PRIA) 200 Köögivili/ puuvili (PRIA) |
K | Kartuli-kanahakklihasupp 250 Rukkileib/ sepik 30/20 Karamellkissell 200 Moos 20 Köögivili/puuvili (PRIA) |
N | Kanakaste paprikaga 130 Keedetud kartulid 175 Värskekapsasalat maitserohelisega / hernes-mais 40/15 Rukkileib 30 Piim 2,5% (PRIA) 200 Köögivili/puuvili |
R | Plov sealihaga 250 Porgandi-porrusalat majoneesiga/ värske kurk 40/15 Rukkileib 30 Piim 2,5% (PRIA) 200 Köögivili/puuvili |
11.-15. märts 2024. a.
LÕUNASÖÖK | |
E | Kartuli-frikadellisupp 250 Rukkileib/ sepik 30/20 Mustikakissell 150 Vahukoor 20 Köögivili/puuvili |
T | Asuu kaste sealihast 130 Ahjukartulid 175 Porgandi-kaalikasalat röstitud seemnetega/ punased oad 40/10 Rukkileib 30 Piim 2,5% (PRIA) 200 Köögivili/ puuvili (PRIA) |
K | Kodune kanalihaseljanka 250 Hapukoor 10 Rukkileib/ sepik 30/20 Leivakreem 130 Piim 2,5% 100 Köögivili/puuvili (PRIA) |
N | Järlepa kotlet 100 Keedetud kartulid 175 Valge põhikaste 100 Punapeedi-õunasalat /ahjuköögiviljad 40/20 Rukkileib 30 Piim 2,5% (PRIA) 200 Köögivili/puuvili |
R | Tatrapuder sealihaga 250 Valge põhikaste 50 Värskekapsasalat majoneesiga/ tomativiilud 40/ 20 Rukkileib 30 Piim 2,5% (PRIA) 200 Köögivili/puuvili |