Koolilõuna menüü

Infot toidu koostisosade ja allergeenide kohta küsige kokalt.

01.-05. märts 2021. a.

 HOMMIKUSÖÖKLÕUNASÖÖK
ERukkihelbepuder 150
Keedis 20
Piim 200            
Hakkliha bolognese kaste 130
Keedetud makaronid 175
Värskekapsa-marineeritud kurgi-porgandisalat 40
Rukkileib 30
Piim (PRIA) 200
Maitsevesi  
T3-viljahelbepuder seemnete ja kliidega 150
Keedis (SV) 20
Piim 200
Vitamiinipaus: Köögivili/ puuvili (PRIA)  
Kartuli-kanalihasupp riisiga 250
Rukkileib/seemneleib 40
Kaerasepik
Kohupiimakreem 150
Toormoos 20
Maitsevesi  
KKaerahelbepuder 150
Toormoos (erinevate marjade segust) 20
Piim 200
Vitamiinipaus: Köögivili/ puuvili        
 Ahjukana 130
Keedetud kartulid 175
Valge põhikaste 100
Porgandisalat 40
Rukkileib 30
Piim (PRIA) 200
Maitsevesi  
NRiisihelbepuder 150
Keedis 20
Piim 200
Vitamiinipaus: Köögivili/ puuvili (PRIA)
Borš hapukapsa ja sealihaga 250
Hapukoor 10
Rukkileib 40
Kaerasepik
Leivakreem 130
Piim 100
Maitsevesi  
RHirsipuder 150
Maasika-banaani toormoos 20
Piim 200         
Värskekapsahautis hakklihaga 250
Keedetud kartulid 175
Rukkileib 30
Piim (PRIA) 200
Maitsevesi  




Otseviited

HITSA_logo_EST                      

Aadress: Pikk 1, 46202 Väike-Maarja, Lääne-Virumaa | Tel: +372 327 0910 (peamaja) | E-post: info@vmg.v-maarja.ee