Ootame õppima 10. klassi!
Väike-Maarja Gümnaasiumis on:
  • • mitmekesine valikainete süsteem (riigikaitse, pääste, politsei, piirivalve, ettevõtlus, kokandus, draamaõpetus, pilliõpe, rahvatants ning võimalus valida kursuseid Tartu Ülikooli Teaduskoolist ning Edumus School programmist)
  • •võimalus luua õpilasfirma
  • •Värkstuba
  • •palju erinevaid huviringe ning aktiivne õpilasesindus
  • •väga head sportimisvõimalused
  • •maitsev toit ja õpilaskodu võimalus


Loe edasi siit...
VMG õpilasesinduse uueks presidendiks valiti Keneli Pohlak

Märtsikuu alguses valis Väike-Maarja gümnaasiumi õpilasesindus endale uue presidendi, sest senine president Mona astus ametikohalt tagasi suure koormuse tõttu abituriendina. Õpilasesindus valis kahe kandidaadi seast uueks presidendiks 10. klassi õpilase Keneli Pohlaku.

Keneli: „Õpilasesinduse juhtimine pole minu jaoks esmakordne, sest 2016/2017 õppeaastal olin ma samuti õpilasesinduse president. Nüüd tunnen aga, et olen saanud uut ja värsket energiat, mul on mitmeid huvitavaid mõtteid ja varasem kogemus, mis õpilasesinduse juhtimisel kasuks tuleb. Olen näinud meie tööd kõrvalt ja samas saanud ka analüüsida enda varasemat tööd.  Proovin enda ja meie tegevust parendada ning panustada sellesse, et õpilasesindus oleks grupp, kus kõik oleksid abivalmid, sõbralikud ja tegutsemishimulised. Loodan, et toon meie õpilasesindusse värskust uute ideedega. Ma soovin, et õpilaste ja õpilasesindajate arvamus jõuaks kaugemale ja koolipäevad oleksid rõõmsamad. Mul on meeletult hea meel, et saan nüüdsest selle teostusesse veel rohkem kaasa aidata. Tahan tänada kõiki meie liikmeid usalduse eest ja ma tõesti loodan, et meie tegevus on tulevikus veelgi edukam. Sellise laheda ja toreda meeskonna juhiks olemine on mulle ainult lust!”

 

2021/22 õppeaastat läbiv teema
"Väärtused ja kõlblus"

Otseviited

HITSA_logo_EST          

Aadress: Pikk 1, 46202 Väike-Maarja, Lääne-Virumaa | Tel: +372 327 0910 (peamaja) | E-post: info@vmg.v-maarja.ee